Equip Escola Animal

Natalia Oriol

Coordinadora general del projecte i coordinadora d’educació

Ortiño

Embaixador d'Escola Animal

Cristina Aguiló

Gestió administrativa i logística

Marta López

Coordinadora de disseny i imatge

Tirsa Sànchez

Coordinadora de comunicació i premsa

Claudia Roca

Assistent de comunicació

Sandra Martínez

Comunicació

Leonardo Anselmi

Asessor de coordinació general

Anna oró

Investigadora

Anna Pou

Investigadora

Irene Torres

Serveis jurídics

Carlos Lorente

Serveis jurídics

Aliançes amb altres ONG's

LIBERA ONG

Libera! és una ONG nascuda a Barcelona l’any 2004, amb l’objectiu de conscienciar la societat vers el sofriment que pateixen els animals no humans a través de les diverses formes d’explotació. Amb delegacions a vuit països, LIBERA! ha liderat campanyes de gran impacte a Catalunya, com la prohibició de les curses de braus (2010), la reconversió de les parades de venda d’animals a les Rambles de Barcelona i entre altres 17 localitats, així com la prohibició de l’ús d’animals als circs en tot el territori català.

PRODA

Proda és una associació educativa sense ànim de lucre construïda en el 2004, formada per un grup de professionals de diferents disciplines que uneix la seva formació i experiència per treballar pels drets dels èssers vius, humans i no humans. Els seus programes educatius promouen la conscienciació i sensibilització en el respecte als animals, suscitant així, valors pro socials i habilitats empàtiques per a poder transformar la societat i el tracte que aquesta da al món que l’envolta.

ERAH

L’oficina de ERAH Ecuador va ser creada al març de 2016 i forma part de la Direcció de Benestar Animal i Gestió Social de la Prefectura de Guayas. Es tracta de la primera oficina del món que, des del sector públic, realitza intervencions sobre la relació que mantenim amb els animals. La seva missió principal és propiciar la transformació cap a una cultura de pau.

CoPPA

CoPPA és un col·lectiu format per professionals i experts del camp de la psicologia, la psiquiatria, la sociologia i l’àmbit dels Drets Humans. Tenen com a objectiu principal afavorir la defensa i protecció de comunitats, grups i individus especialment vulnerables a Amèrica Llatina i a Espanya. CoPPA promou i fomenta projectes legislatius, programes gubernamentals i accions estratègiques des del coneixement i l’experiència.

FUNDACIÓ FRANZ WEBER

Amb seu a Suïssa i creada al 1975 pel prestigiós periodista suís Franz Weber, la Fundació es dedica a la protecció dels animals, la defensa de la natura i el paisatge, i al foment de la cultura de pau. És partner de la UNESCO al Fons de Resposta Ràpida i en Conservació d’Hàbitats Naturals, col·laborant actualment en la Dja Faunal Reserve al Camerún. Té status d’Observador CITES (The Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) i forma part de la Coalició per l’Elefant Africà, juntament amb diversos països africans i altres ONGs.

PROGAT SABADELL

Progat Sabadell, fundada al 1999, és una associació sense ànim de lucre formada íntegrament per voluntàries. La seva principal missió és implantar el métode C.E.S a les colònies de la ciutat. A demés, donen suport a les cuidadores de colònies, donant atenció veterinària als gats ferits o malalts i buscant adoptants, en casos puntals.

LLIGA PROTECTORA D’ANIMALS DE SABADELL

La Lliga Protectora d’Animals de Sabadell és una associació privada sense ànim de lucre declarada entitat d’utilitat pública. Aquesta porta a terme les seves activitats gràcies a la financiació de les sòcies, llegats i donacions i un conveni amb l’Ajuntament de Sabadell que els hi dóna competències per a recollir, custodiar i adoptar animals abandonats.

FUNDACIÓ MONA: Centre de Recuperació de Primats

La Fundació MONA és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 2000, dedicada al rescat i rehabilitació de primats. Així mateix, realitza una labor educativa i científica. Està situada en la localitat de Riudellots de la Selva, província de Girona, Catalunya.

Close Menu