Por una educación basada en el #Buentrato

Un niño y una niña que respete a los animales será capaz de respetar a los otros seres humanos

Qué es Escola Animal

Escola Animal nace tras ganar los presupuestos participativos de la ciudad de Sabadell, Construïm Ciutat. Este proyecto educativo quiere trabajar para mejorar la convivencia entre animales y humanos, forjando así, una sociedad dotada de valores como la cooperación, la protección y el mutualismo. Es por este motivo que, durante aqueste curso académico 2018-2019, estaremos en las aulas desarrollando distintos programas y contenidos relacionados con la empatia y el #Bentractament.

Productos Educativos

Síguenos!

  • 📙LLIBRES RECOMANATS!📙
.
.
Hem obert una nova secció amb llibres infantils recomanats a les nostres històries. Us presentem el llibre del "Bongo" (que molts de vosaltres ja el coneixeu, ja que el vam treballar amb Làmina Animal), el llibre de "Elefante y Miguel" i el de la Jane Goodall: “La mejor amiga de los chimpancés y de la naturaleza”.
.
. 💚I per cert!, parlant de llibres, aprofitem per dir-vos que ja teniu tots els relats de Fauna i Plora a la web d'Escola Animal! Teniu l’enllaç a la BIO!
  • 🐒LA XIMPANZÉ DOROTHY🐒
.
En un centre de rescat de ximpanzés, al Camerun, una ximpanzé que es deia Dorothy va morir d'una parada cardíaca. El que va passar després va ser increïble: els seus companys ximpanzés, al veure la seva companya morta, es van abraçar en solidaritat i, amb molt respecte i dol, van observar com la seva amiga Dorothy era enterrada pels cuidadors del centre.
.
.
💚Com hem vist, els animals poden sentir i patir la pèrdua d'algun ésser estimat igual que nosaltres. 👉www.escolanimal.org
👉www.convivenciaresponsable.org/sabadell
  • 🌹FELIÇ SANT JORDI I SANTA JORDINA!🌹 Avui és un dia especial on les roses, els llibres i els dracs són els protagonistes! És per això que us recomanem unes lectures indispensables que trobareu a la pàgina web d’Escola Animal! .
.
📚LINK A LA BIO!
  • 💚QUIN MÓN VOLEM? 💚
.
.
.
Greta Thunberg, per si encara no la coneixeu, és una adolescent de 16 anys que viu a Suècia. Actualment, és una referent a nivell mundial ja que és una activista que lluita per conscienciar sobre el canvi climàtic.🌿🌍 🌸Ahir, la jove activista, va ser invitada al Parlament Europeu i va fer un discurs molt emotiu i punyent: "Ens enfrontem al final de la civilització tal com la coneixem, tret que es produeixin canvis permanents a la nostra societat, incloent-hi una reducció de les nostres emissions de CO2 d'almenys el 50%" 🌸 Podreu trobar el vídeo de la Greta a la nostra pàgina de Facebook d'Escola Animal.

ONG's Colaboradoras

¿Quieres adoptar o acoger un animal?

Entra en la web de ProGat Sabadell o la Protectora de Animal de Sabadell y busca un nuevo integrante para tu familia.​.. 

Menú de cierre