Por una educación basada en el #Buentrato

Un niño y una niña que respete a los animales será capaz de respetar a los otros seres humanos

Qué es Escola Animal

Escola Animal nace tras ganar los presupuestos participativos de la ciudad de Sabadell, Construïm Ciutat. Este proyecto educativo quiere trabajar para mejorar la convivencia entre animales y humanos, forjando así, una sociedad dotada de valores como la cooperación, la protección y el mutualismo. Es por este motivo que, durante aqueste curso académico 2018-2019, estaremos en las aulas desarrollando distintos programas y contenidos relacionados con la empatia y el #Bentractament.

Productos Educativos

Síguenos!

  • 🌍ES CREMA UN PULMÓ DEL PLANETA🌍
.
.

No només la tala d'arbres és una amenaça per l'Amazones, ara els incendis estan acabant amb una de les zones més verdes del món, un dels pulmons del nostre planeta. Els incendis han augmentat un 80% respecte a l'any passat. Estem en una situació d'emergència i alerta ambiental.🔥
  • 🙌EL RESCAT DE LA RATA GRISELDA: UN ACTE DE SOLIDARITAT🙌
.
.

Ahir a la ciutat de Barcelona una rateta es va quedar atrapada dins d’un forat en una rajola del carrer. L'animal lluitava amb totes les seves forces per sortir d'allà... Les rates que habiten a les ciutats solen ser jutjades i estigmatitzades per la majoria de la població. El que desconeixen és que són uns éssers molt intel·ligents i empàtics.🐭🐭
.
.

Una noia que passejava la va veure, i en comptes de passar de llarg, es va quedar per intentar ajudar-la. Moltes persones la van donar suport a i, finalment gràcies a l'ajuda dels Mossos d'Esquadra i els Bombers van poder rescatar-la. Dues noies es van fer càrrec de la Griselda i la van portar a un veterinari. El seu diagnòstic no era massa bo, estava molt deshidratada, amb anèmia i amb possibles problemes renals. Molta gent va aportar el seu granet de sorra per costejar el veterinari, un acte immens de solidaritat! Finalment una noia va oferir-se a fer-li casa d'acollida mentre es recuperava, però malauradament la Griselda no va passar de la seva primera nit. Gràcies a tota la gent implicada i interessada, i gràcies al @fundacionelhogar per voler acollir-la.
.
. 💚 Descansa en pau petita. A poc a poc l'empatia cap als animals va creixent.
  • 🙌 UN LLOC PER A TOTS 🙌

A l’Argentina hi ha un refugi d’animals que va ser pioner en ajudar a gossos abandonats per ser diferents. Actualment hi ha 130 gossos impedits, 50 cecs, 300 gossos ancians i més de 150 gossos amb enfermetats terminals. A molts d’aquests gossos els esperava una vida molt difícil on, fins i tot, el seu destí era ser sacrificats, però gràcies a les persones que formen aquest refugi poden tenir un bona vida i ser feliços la resta de la seva vida.

A la biografia us deixem l’enllaç de Facebook d’una organització anomenada “El club de Kat”, amb la mateixa finalitat que aquest refugi argentí 🤗
#gossos #empatia 💚
  • 🐦US PRESENTEM AL JULIÁN!🐦 .
.
Aquest petit canari, es diu Julián i té 7 anyets aproximadament. El seu cuidador malauradament ja no hi és, i els seus familiars es van encarregar de buscar-li una bona llar. Ara, està molt mimat per tot l’equip d’Escola Animal i pel mestre Ortiño!
En Julián no pot volar, però va caminant a tot arreu sempre buscant algun raig de sol!

Gràcies Núria!
BENVINGUT PETIT!💛

ONG's Colaboradoras

¿Quieres adoptar o acoger un animal?

Entra en la web de ProGat Sabadell o la Protectora de Animal de Sabadell y busca un nuevo integrante para tu familia.​.. 

Menú de cierre