Por una educación basada en el #Buentrato

Un niño y una niña que respete a los animales será capaz de respetar a los otros seres humanos

Qué es Escola Animal

Escola Animal nace tras ganar los presupuestos participativos de la ciudad de Sabadell, Construïm Ciutat. Este proyecto educativo quiere trabajar para mejorar la convivencia entre animales y humanos, forjando así, una sociedad dotada de valores como la cooperación, la protección y el mutualismo. Es por este motivo que, durante aqueste curso académico 2018-2019, estaremos en las aulas desarrollando distintos programas y contenidos relacionados con la empatia y el #Bentractament.

Productos Educativos

Síguenos!

  • 🐱LA SEGURETAT A CASA ÉS MOLT IMPORTANT🐱

És importar xipar i esterilitzar al nostre gat o gata, ja que poden escapar-se o es poden perdre. Una de les causes més freqüents és que caiguin per la finestra o balcó o inclús que saltin. Nosaltres, des d'Escola Animal, us recomanem l'ús de les mosquiteres o xarxes, ja que ara amb l'estiu ells també volen estar fresquets i segurs!🌞 .
.
👉escolanimal.org
👉convivenciaresponsable.org/sabadell
.
. 😺Gràcies a @vivelavidavegan per les fotos dels seus gatets!
  • 💦L’AIGUA ÉS ESSENCIAL💦

Els ocells, com d'altres animals, estan patint les conseqüències de la forta calor d'aquests dies a les nostres ciutats. Deshidratats, busquen ombres on refugiar-se. .
.
💧En cas que trobem alguna au amb signes d'haver patit un cop de calor, és important que la ruixem una mica amb aigua i la portem immediatament al veterinari. També, per ajudar a aquests petits animalons, podem posar al nostre balcó (si en tenim), o bé al carrer, petits bols amb aigua amb una branca al mig perquè puguin aguantar-se drets i refrescar-se. 🐦🐦
  • ☀BONES VACANCES!☀
.
.

Des d’Escola Animal us desitgem unes molt bones vacances d’estiu! Recordem que ens ho podem passar la mar de bé sense haver de recórrer a cap animal per divertir-nos (muntar a camell, elefant, nedar amb dofins…). A més a més, si teniu animals de família, avui en dia existeixen moltes facilitats per viatjar amb ells!🌸 .
.
🐺“Els animals, estimats nens i nenes, comprenen els sentiments, encara que no entenguin les paraules” — Antonio Mingote. 💚 Esperem que gaudiu molt aquest estiu!! Equip d’Escola Animal.
  • 🐘 L’ elefant Dok Rak🐘.
.
.

Dok Rak és una de les cries d'elefant que viuen en el Santuari Elephant Nature Park a Tailandia. El petit elefant travessava el riu juntament amb la seva família quan, de sobte, va ser arrossegat per la força de l'aigua. La manada va mostrar la seva capacitat de col·laboració i solidaritat i va ajudar al petit paquiderm a mantenir-se flotant i arribar fins a la riba del riu.
Un petit relat que ens mostra un cop més, la intel·ligència i l'empatia que tenen els elefants. ❗❗Recordeu que si viatgeu a països on muntar a elefant és una de les atraccions turístiques, rebutjant aquestes activitats ajudareu a fer que poc a poc acabin aquests tipus de maltractes cap aquests animals tan nobles.

ONG's Colaboradoras

¿Quieres adoptar o acoger un animal?

Entra en la web de ProGat Sabadell o la Protectora de Animal de Sabadell y busca un nuevo integrante para tu familia.​.. 

Menú de cierre