Por una educación basada en el #Buentrato

Un niño y una niña que respete a los animales será capaz de respetar a los otros seres humanos

Qué es Escola Animal

Escola Animal nace tras ganar los presupuestos participativos de la ciudad de Sabadell, Construïm Ciutat. Este proyecto educativo quiere trabajar para mejorar la convivencia entre animales y humanos, forjando así, una sociedad dotada de valores como la cooperación, la protección y el mutualismo. Es por este motivo que, durante aqueste curso académico 2018-2019, estaremos en las aulas desarrollando distintos programas y contenidos relacionados con la empatia y el #Bentractament.

Productos Educativos

Síguenos!

  • 🙏 NO COMPRIS, ADOPTA I CANVIARÀS LA VIDA D’UN ANIMAL🙏
.
.

En el següent vídeo podeu veure alguns casos dels milers i milers que existeixen a diari. Hem de prendre consciència d'això i ser part del canvi. Si no pots adoptar, recorda que pots acollir o difondre per les xarxes socials.
.
.

En el vídeo només apareixen gossos, però el mateix passa amb els gats, conills, aus… Ajudar-los està a les nostres mans!
  • 🦈 5 CURIOSITATS SOBRE ELS TAURONS 🦈
.
.

1. Existeixen més de 400 espècies de taurons diferents al món. I a més a més són tots de diferents mides.
.
.

2. A diferència del que es pensa normalment, l'ésser humà és més perillós que un tauró. L'humà representa un risc més alt pel tauró que l'animal per l'ésser humà. Un exemple és el del tauró martell, aquest ha disminuït la seva població al 90% a conseqüència de la intervenció humana.
.
.

3. Un tauró pot arribar a perdre una mitja de 1.000 dents a l'any. Encara que aquestes dents es reemplacen permanentment tota la vida. .
.

4. La seva pell és com una armadura, ja que la formen diminutes escames fetes del mateix material que les seves dents. Així estan més protegits!
.
.

5. Els taurons formen part dels animals amb millor vista!! A més a més, tenen un olfacte i una oïda excel·lents. Això els converteix en gran depredadors i una de les espècies més antigues del nostre planeta!
  • 🙌 UNA SEGONA OPORTUNITAT 🙌
.
.

La Fundació Franz Weber (col·laboradora d’Escola Animal) acull al seu Santuari a l’Argentina (Santuario Equidad) a molts animals que han estat maltractats o abandonats. Els tracta mèdicament, els cuida i els hi ofereix una nova vida plena de pau i dignitat.
.
.

Vols conèixer als habitants del Santuari? Visita’ls al seu perfil de IG! @santuarioequidad
  • 🐹PETITS MAMÍFERS PART II🐹 .
.

La gàbia dels cobais ha de ser prou gran per tenir una zona de deposicions, una altra pel menjar i un espai per estirar-se. És important que facin exercici fora de la gàbia amb la major assiduïtat possible i evitar exposar-los a la llum directa del sol, especialment a les èpoques de calor, per evitar el shock tèrmic. S’ha d’alimentar-los amb fenc i pinso per cobais, així com amb vegetals, herbes, gespa… Se’ls hi ha d’aportar vitamina C de forma externa amb fruites i verdures i suplements administrats directament a la boca. Es recomana desparasitar un cop a l’any i esterilitzar-los per evitar nous naixements, problemes de conducta i marcatge, així com tumors mamaris, uterins i ovàrics i evitar infeccions.
.
.
💫Més informació a Convivència Responsable. Enllaç al nostre perfil!

ONG's Colaboradoras

¿Quieres adoptar o acoger un animal?

Entra en la web de ProGat Sabadell o la Protectora de Animal de Sabadell y busca un nuevo integrante para tu familia.​.. 

Menú de cierre