Sara Rivero estrena Convivència Responsable

Diferents celebritats comencen a donar xerrades a les escoles de Sabadell

  • El projecte sabadellenc d’educació en l’empatia cap als animals, Escola Animal, ha organitzat un recorregut de xerrades sobre Convivència Responsable en les quals participaran personalitats de diferents àmbits com el periodisme, la literatura, la música, el cine, la política i la TV.

 

  • L’actriu Sara Rivero ha estat la primera, a l’escola Samuntada, aviat se li sumaran Gerard Quintana, Nathalie Poza i Nuria Gago, entre d’altres

 

L’alumnat de les escoles de Sabadell aviat tindran uns mestres molt especials, diferents personalitats comencen a donar xerrades sobre Convivència Responsable a diferents escoles de la ciutat. En el marc del projecte educatiu que l’Associació Animalista Libera! va llançar el passat 25 de setembre, Escola Animal, diferents celebritats s’han sumat a donar xerrades en l’empatia cap als animals.

Escola Animal, després de guanyar els pressupostos participatius de Construïnt Ciutat 2018, ha començat a treballar a les escoles de Sabadell la empatia cap als animals com a eina de prevenció del bullying y l’augment de comportaments pro socials i cooperativistes. D’entre els seus programes educatius trobem el de Convivència Responsable, format per un manual elaborat en funció de les dades extretes d’un estudi sociològic que indicava els principals dubtes de les famílies per integrar i cuidar un animal, una web i xerrades úniques de 40 minuts a les escoles, casals, centres culturals o qualsevol agrupació cívica, veïnal, etc.

A aquestes xerrades s’han sumat algunes personalitats de renom que assistiran a les escoles a impartir-les als alumnes.

Avui, la actriu Sara Rivero ha estat la primera d’una llarga llista de celebritats en sumar-se a aquesta educativa activitat, ahir va impartir la seva xerrada a l’Escola Samuntada. Aviat se li sumaran Nathalie Poza, Núria Gago i Gerard Quintana d’entre altres.

“Convivència Responsable és un terme per descriure que co-habitem aquest planeta amb altres espècies amb les quals hem d’aprendre a conviure amb harmonia i respecte. Estem molt contentes de poder comptar amb celebritats per motivar i donar tips d’informació molt útils i pràctics als nens i nenes de la ciutat”, declara Natalia Oriol, coordinadora d’Escola Animal.

“Unir l’educació dels nens amb la protecció dels animals da d’Escola Animal un projecte brillant i necessari. L’educació és l’eina més poderosa per la transformació social”, ha dit l’actriu Sara Rivero.

Deixa un comentari

Close Menu